EXPOSANTEN

DEELNEMEN AAN DE HENGELSPORT EN OUTDOOR BEURS

Van 3 t/m 5 maart 2023 staat Rotterdam Ahoy in het teken van drie dagen hengelsportplezier tijdens de grootste hengelsport en Outdoor Beurs Rotterdam Ahoy.

Als exposant kunt u uw ruime aanbod van producten presenteren vanuit uw eigen standruimte. Een unieke kans om in drie dagen circa 20.000 hengelsporters persoonlijk te ontmoeten! Hengelsport en Outdoor beurs Rotterdam Ahoy biedt u de gelegenheid om de naamsbekendheid van uw merk(en) te vergroten, nieuwe producten te introduceren, uw verkoop een boost te geven en het imago van uw bedrijf te versterken.

Hengelsport en Outdoor Beurs Rotterdam Ahoy kenmerkt zich  door het brede aanbod van exposanten in vier segmenten (detaillisten, groothandels, vis toerisme en boten), waardoor de beurs interessant is voor iedere hengelsporter. Dit blijkt uit de cijfers. Zowel karpervissers, roofvissers, zeevissers, vliegvissers én witvissers zijn goed vertegenwoordigd onder de bezoekers.

Wilt u meer informatie over deelname aan de Hengelsport en Outdoor Beurs Rotterdam Ahoy, neemt u dan gerust contact met ons op.

Lodder Events & Sfeermakers
Tel: 0186-782116

TICKETS BESTELLEN

Bestel nu uw toegangskaarten online voor slechts €7,50 (prijs aan de kassa is € 14,50). Kinderen t/m 7 jaar hebben gratis toegang.